DVOJČKA TREBNJE

Moderno zasnovana dvojčka se nahajata v mirnem naselju Primštal v občini Trebnje. Neto tlorisna površina posamezne enote je 126 m2 in 30m2 nadstreška. Prodaja se v III.podaljšani fazi.

Prodamo: 149.900 EUR

Moderno zasnovana dvojčka se nahajata v mirnem naselju Primštal obdana z gozdom. Lokacija nudi hiter dostop do avtoceste oziroma kraja Trebnje (2 km). Do Ljubljane je 30, do Novega mesta pa 20 minut vožnje.

Neto stanovanjska površina posamezne bivalne enote obsega 126 m2 + 30m2 nadstreška. Posamezna enota stoji na parceli cca 380 m2.

Tloris pritličja obsega predsobo, kopalnico, shrambo s kurilnico,  veliko dnevno sobo s huhinjo in jedilnico z izhodom na vrt. V nadstropju se nahajajo  tri spalnice od tega dve otroški, ki imata svojo kopalnico, ter starševska spalnica z garderobno sobo in lastno kopalnico.

Gradnja je klasična z modularnimi bloki in armiranobetonskimi ploščami. Objekti bodo izdelani do III. podaljšane faze s fasado izvedeno do zaključnega sloja. Predvideno ogrevanje je na toplotno črpalko.

V sklopu izgradnje omenjenih objektov bo investitor izvedel kumunalno ureditev (voda do hiše, čistilna naprava, ureditev dvorišča do finalnega tlaka).

 

Cena posamezne enote 149.900 EUR

Vse cene so z vključenim DDV.

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

KONTAKTI:

telefon: 031/201-000 Tomaž

e-pošta: info@meterra.si